Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (2.64 secunde)
Daca inainte de 1989 Romania se putea lauda cu efective impresionante de animale, dupa distrugerea CAP-urilor, IAS-urilor si fermelor zootehnice, in numele libertatii si a proprietatii private, am ramas cu o agricultura subreda si cu mii de hectare de parloaga.
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
Daca anul trecut, Aeroportul International "Henri Coanda" (AICB) a achizitionat sase caini din rasa Border Collie, folositi pentru alungarea ciorilor care pun in pericol siguranta zborurilor, reprezentantii Aeroportului "Mihail Kogalniceanu" din Constanta intentioneaza sa achizitioneze cateva tunuri cu propan pentru alungarea zburatoarelor.
Inspirat din principalul avantaj al produsului e-Cont, si anume posibilitatea clientului de a beneficia de produse si servicii bancare fara a fi nevoit să
Catalin Doscas) Ti-am vizitat pasajul Basarab facut din bani publici pe care ti-ai pus numele si cu care defilezi de vreo jumatate de an prin presa. O structura impresionanta, n-am ce spune, mai ales ca dincolo de asta este si o suma, tot impresionanta, mulsa din bugetul local.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
Este o sansa extraordinara Romania a semnat un protocol cu China, care stabileste ca vom exporta in urmatorii 7-10 ani peste 500.000 de vaci in cea mai populata tara din lume.
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: ... - Prima a fost restituirea partilor sociale, o privatizare pe bani adevarati, inceputa, surprinzator, de Ceausescu.
Atleta severineana, aflata in pregatire in Kenya, este impresionata de oamenii intalniti acolo si de povestile lor.
Cum se vede vara politicienilor pe Facebook VIDEO Au uitat de politica si au facut sport, s-au bronzat la plaja si au stat mai mult cu cei dragi, iar cand s-au intors din concedii, au postat imaginile pe Internet.
Ce a spus scriitorul SF acum 50 de ani Isaac Asimov a stiut in 1964 cum vom trai noi astazi, ce vom avea in casa, ce vom cumpara sau in ce ne vom pregati cafeaua in fiecare dimineata, scrie Buzz Feed.
Dupa cum ne-a obisnuit, in fiecare an, revista Futurist alege 10 dintre cele mai interesante predictii si afirmatii ale oamenilor de stiinta pentru anul ce urmeaza.
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL".
La invitatia Lordului englez John Taylor of Warwick, Delia a fost la ceremonia de comemorare a lui Nelson Mandela, care a avut loc in cele doua camere ale Parlamentului Londrei din Westminster Hall. ... "Nelson Mandela a reprezentat valorile universale ale omenirii, de egalitate, toleranta si corectitudine, intr-un cuvant Libertate!
Ionut Vulpescu) Unicitatea Holocaustului consta intr-un set de imprejurari care au pus conditia umana in fata unor situatii nemaiintalnite pana atunci. In primul rand, Holocaustul nu a fost nici o epidemie, nici o catastrofa naturala si nici macar un fapt de razboi inevitabil.
Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Cartoful e mancarea saracului, ce diferenta ar putea fi intre cel de aici si cel de Covasna? Laurent Favier, proprietar de restaurant:
STILUL DE VIATA AMERICAN DIFERENTE CULTURALE Cu siguranta ai auzit nenumarate povesti, fie bune, fie rele despre americani. Probabil ai si unele idei deja formate in functie de filme sau show-uri de televiziune, care redau intr-o oarecare masura societatea americana.
Miscarea de Rezistenta: ... Suntem Smart FM, suntem Folk You, iar voi sunteti miscarea de rezistenta (Autor: Danut Deleanu) Ieri, buletinul meteo anuta pentru miezul noptii ploaie si rafale puternice de vant.
Francezii si-au desemnat reprezentantul (reprezentanta?) la editia de anul acesta a Eurovision (fost festival de muzici penibile). ... Multa vreme, in astfel de situatii, urma intrebarea : ... Iar raspunsul presupunea o insiruire de argumente care vorbeau despre vocea si talentul respectivului/respectivei.
Calul, magarul si senghenarul - Studiu despre efectul parizerului asupra gravitatiei (2) O stire a strabatut ieri constientul colectiv romanesc ( hai ca avem terminologie de caterinca!): aia cu carnea de cal.
google-analytics.com